Papperssvalan

Alla inlägg under juli 2010

Av Mia - 18 juli 2010 21:36

På GPS 2010 i helgen skapade jag bl.a ett "Never Ending Card" som blev ett födelsedagskort till en väninna- jättekul med en kortdesign som man kan flippa runt i vikningar hela tiden. Det är svårt att visa i stillbild, men så här ser i alla fall de olika uppslagen ut:

           

        

Av Mia - 18 juli 2010 20:55

... har nu gått av stapeln för andra sommaren i rad. Efter några veckor av tropisk värme där alla "talar om vädret" var vi en gäng tappra tjejer som scrappade energiskt i det enorma åsk- och regnväder som faktiskt drog förbi Gotland just denna helgen!! Så det blev väder på tapeten nu också...

Det var verkligen annorlunda, med ett par timmars strömavbrott till och från, och med det faktum att blixten faktiskt slog ner i stolpen utanför huset med dunder och brak, så kan man väl säga att man är inbitna scrappare om man ändå fortsätter med stearinljus...?!?

  

Lördagskvällen blev dock riktigt bra vädermässigt (och elektriciteten höll hela kvällen!) och vi scrappade till långt in på natten!

Men oj, så kul vi hade trots att vi inte blev så många som väntats- hoppas att vi kan ordna en ny scrapdag i allafall ganska snart igen!:-)

Vi hade både kurser och massor av egen scraptid, bl.a gjorde vi vattenfallskort,dekorerade exklusiva Lindtchokladkakor, altrade askar och scrappade layouter!

Nedan kommer lite exempel på alla fina saker som kom till på GPS 2010!

En layoutkurs kommer först där alla utgick från Quickutz/Bazzill layouten "Without change there´d be no butterflies" (se min första bild).

 

    

Här kommer klädda och dekorerade chokladaskar ,vattenfallskort m.m. Alla var jätteduktiga och det blev otroligt  fina saker! Tack för denna gången, tjejer!

                           



Av Mia - 14 juli 2010 23:18

Dagens workshop handlade om att vika askar och dekorera, vi hade en trevlig , men ack så varm, kväll- fem glada tjejer och sammanlagt tio askar rikare blev vi idag! Dessa var mallar som vi utgick ifrån:

        

Det blev några kort under eftermiddagen också , här kommer de:-)

        

         

Nu laddar vi för Gotland Pyssel & Scrap 2010 på lördag!!! Wow!!!!!

Av Mia - 12 juli 2010 22:32

Vet inte om det kanske varit rekord idag i värme, det kändes så i alla fall. Termometern mätte 46 grader i solen och 35 grader i skuggan, det kan inte vara hälsosamt...?!? Det var nog många som tyckte det var för varmt för det var väldigt lugnt i butiken, så jag gjorde klart ommöbleringen och har endast en del av inventeringen och uppdatering i webbutiken kvar, men sen så är det fint & fräscht ! Allt verkar ta längre tid i värmen, man arbetar liksom i slowmotion...

I vilket fall, här kommer ett par layouter som jag färdigställde mellan varven idag, de hade jag börjat på tidigare, och fick lust att göra klart dem!:-)

Det blir mycket glass de här dagarna, så den här bilden passade in idag....

Mina brorsbarn fick pryda papper från Rusty Pickle, en tuff stil för tre små tuffa kids!

 

      

Må bäst,alla, till nästa gång datorn är sval nog för arbete ....

Smält inte bort utan passa på att njuta också...

Av Mia - 8 juli 2010 22:12

Vi hade workshop i onsdagskväll med att stämpla och färglägga med promarkers och distress inks- ett gäng tjejer som under tidvis djup koncentration varvat med mycket skratt  målade hÄnglar- och Magnoliastämplar. Dessa båda kort blev till sen idag av ett par av stämplarna målade med distresser!:-)


   

  

           

       

Av Mia - 6 juli 2010 22:33

I helgen hade jag en kortkurs med en gäng glada tjejer som bokat in mig på sin tjejträff! Ett uppsluppet gäng som var flinka i fingrarna och alla fick ihop fina pastelliga och somriga kort i en flygande fläng! Man kunde verkligen inte tro att de var nybörjare när de "duttade" kanter (som snabbt blev ett litet "fnittrande mantra" i gruppen)  eller när de hittade egna vinklingar på designen! Jättekul & en jättetrevlig kväll, TACK, tjejer!!

   
  

Av Mia - 1 juli 2010 18:32

Nu har jag faktiskt gjort slag i saken och anmält mig till höstens scrapkryssning till Helsingfors 15-17 oktober! Det har jag inte provat förut så det ska bli helkul! Det finns säkert platser kvar så passa på att anmäla dig du också och du vill ha ett par dagar med bara scrap på ett annorlunda sätt!! Anordnas av Scrapgalen, en kul idé som bör uppmuntras!

  

Presentation


Papperssvalan Gotland

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar & Bloggar

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Sök i bloggen


Skapa flashcards