Papperssvalan

Alla inlägg under oktober 2010

Av Mia - 1 oktober 2010 11:57

Vi gjorde ett Never Ending Card tillsammans allihop i söndags på träffen, ett roligt och tålamodsprövande litet kort:-) De blir både väldigt fina och roliga, uppskattade för de som får dem! Detta kort här har jag inte dekorerat helt färdigt eftersom jag bestämt vad det ska vara till än- men de nya fina papprena från Pysselgumman/Theresa Lundström kom väl till användning!

 

Ett litet Magnolia-kort hann jag med den dagen också- här dekorerat med bl.a blommor från Prima!//Mia

      

Av Mia - 1 oktober 2010 11:46

DT Sonja har förevigat ett ögonblick i tiden med denna fina layout! Vilket härligt minne att ha när man sen blir stor!:-))

  

Jag har mistat bakgrunden med blå och grön distress ink  som jag spätt ut i vatten. Den är sparsamt dekorerad med några pebbles, ett boll snöre, band från Indien och ett par sländor som jag tagit fram med min CR. //Sonja

Av Mia - 1 oktober 2010 11:38

Swap är ett engelskt ord för att byta- alltså hade vi en träff där vi både skapade alster tillsammans som vanligt, men där man även hade möjlighet att sälja eller byta material som man inte hade nytta av längre eller köpt fel eller så... Jättekul hade vi, en härlig tjejgrupp som träffades hela söndagen, här kommer några av de alster vi skapade då!

              


Av Mia - 1 oktober 2010 11:27

Äntligen har jag fått bukt med min kamera igen så jag kan få ut lite bilder från förra helgen!:-)

I lördags hade DT Papperssvalan träff i butiken då vi planerade lite för hösten, gick igenom nyheter som kommit in och naturligtvis skapade vi !! Magnoliastämplarna fick färg med både distresser, akvareller och ProMarkers, och med gemensamma krafter skapade vi var sitt stjärnalbum. Mycket skratt och tandagnissel, men fina blev de! De kommer upp här i bloggen så småningom när de är färdigdekorerade, men så här såg min första helt odekorerade prototyp ut i alla fall! Det ska bli jättespännande att se alla klara framöver!//Må gott! Mia

           


Av Mia - 1 oktober 2010 10:30

DT Johanna jobbar också i härliga höstfärger i denna fina "mini-Pizza" kartong! Vem skulle inte vilja få den som en uppmuntran en kulen höstdag?!

          

Grunden är svart cardstock, klätt med ett Hannah Montana-papper. På locket har jag använt en Spellbinders die (Eyelet Squares), i hålen sitter rhinestones i miniformat. Jag har även byggt ihop blomdekorationen genom att ta 3 blommor med stålstjälk genom en Reprintblomma, låtit den gröna stålstjälken sticka upp runt om och dessutom virat ett satinband runt om dem.  Inuti har jag använt en annan Spellbinders die (Label Eight) för att göra den lilla tagen med stämpeln. Stämpeln är från Rox Stamps.//DT Johanna

Av Mia - 1 oktober 2010 10:07

DT Angelica visar på ett helt perfekt sätt temat för oktober hos Papperssvalan!

  

Vi startade med dagens Bloggcandyvinst med Halloweentema, massor av annat dyker upp under månaden och temat går i skräckens, pumpornas och höstfärgernas tecken!

Så häng med, ny tävlingen kommer i det snaraste!!

Av Mia - 1 oktober 2010 09:51

Nu är dragningen av inläggen klar och denna gång heter vinnaren

    Åsa Laakso     

ett jättegrattis till dig & till er andra ett STORT TACK!! för att ni följer bloggen och hoppas ni är med i nästa utlottning där nya chanser ges till fina vinster!!

Presentation


Papperssvalan Gotland

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar & Bloggar

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards