Papperssvalan

Alla inlägg under maj 2012

Av Mia - 14 maj 2012 21:02

Efter två veckor av missöde med webbutiken är det såååååå skönt att den kommit igång igen! Det berodde på en uppdatering från leverantören som slog ut min sida totalt, men nu är det äntligen åtgärdat av dem! Nu väntar en hel del nyheter på att få komma in i butiken och det hoppas jag att jag ska komma ifåatt med under helgen!

Vi firar av med lite härlig studentinspiration från designteamet!:-) 

                 

Studentväskan kommer från DT Malin och studentminnes LOn från DT Jessica! 

        

Av Mia - 12 maj 2012 14:27

Nu är det vår och försommaren analkas i stormsteg, med alla bröllop och konfirmationer och studenter!

Vad skulle passa bättre än en härlig BLOGGCANDY nu , så du kan ha chans att vinna material till att skapa minnesalbum eller kort till de minnesvärda dagarna?


 


Det enda du behöver göra för att vara med är att:

1) Lägga till dig som följare av bloggen, om du inte redan är det!!

2) Kommentera detta inlägg här!

***3) Lägg in nedanstående bild i din egen blogg/sidebar och länka hit :)***

            

Då får du en extra lott i tävlingen, men har du ingen blogg deltar du med en lott om du uppfyller 1+2!!:-)

Uppfyller du ovanstående krav är du med i tävlingen som pågår 3 juni !

Så enkelt är det att delta! Missa inte chansen att vinna!!!Lycka till!/Mia


Av Mia - 12 maj 2012 14:03

Här har det varit mycket bekymmer med webbutiken som har fått för sig att inte fungera, så allt annat har fått legat lite på sidan ett tag...Jobbar ännu på problemet och hoppas att leverantören kan ordna till det så snart som möjligt! Men nu kommer i alla fall äntligen vinnarna i förra månadens DT- skisstävling, som Helen och Jessica stod för denna gång!Vi har nu tillsammans enats om två värdiga vinnare till varsitt presentkort på 200:- i butiken här på Gotland, eller webben (som vi naturligtvis hoppas är tillgänglig snart igen!!).


Grattis säger vi till

Anna

  

för denna fina LO, med motiveringen "en härlig trogen och glad färmatchning" 

blir hon vinnaren i DT Jessicas skiss!


Grattis även till

Ann-Sofie

  

som vinner DT Helens utmaning med motiveringen " en snygg och välarbetad LO som klättrar från ena hörnet till det andra i en snygg färgmatchning" !


Grattis till er båda, och maila mig era namn/adressuppgifter till papperssvalan@telia.com så får ni en rabattkod att använda inom 3 månader i Papperssvalans butiker, värd 200:-! Till alla er andra med jättefina bidrag säger vi, TACK!! och kom med nya bidrag till nästa utmaning som kommer här i dagarna!!


Må gott!

Mia

Av Mia - 7 maj 2012 20:06

Här kommer skisstävlingarnas sista bidrag för denna gången, denna fina LO kom in från Ann-Sofie i tid igår, men jag har inte fått ut den på bloggen förrän nu:-) Lycka till säger vi nu till Ann-Sofie och alla andra som skickat in så fina bidrag till LO tävlingarna, och vinnare utses senast söndag här i bloggen! Må gott!//Mia


 

Av Mia - 3 maj 2012 19:43

Det verkar som om Papperssvalans webbshop har fått serverproblem sedan igår och detta är felanmält till leverantören och jag hoppas det ska vara fixat och klart igen i det snaraste! Tills vidare, om ni vill beställa något och naturligtvis då vet vad, eftersom det verkar vara svårt att se butiken för tillfället- ja, då är det bara att skicka ett mail till mig direkt så ordnar vi det!

papperssvalan@telia.com   Ledsen för avbrottet, men jag vet inte alls vad det beror på, så leverantören får jobba hårt pådet! Hoppas som sagt att de rättar till problemet snarast!  Må gott ! Mia

Av Mia - 2 maj 2012 20:34

Maj månad kommer att gå i ett nytt tema här på papperssvalans blogg! Vi lämnar babytemat för ett litet tag och går över i att fira in vårens ljusa och härligt romantiska tid! Nu kommer alla bröllop och firandet av student och konfirmation och annat festligt att avlöpa varandra, som alltid denna tiden på året! Det vill vi också fånga här i bloggen, så en hel del inspiration för detta kommer du att kunna få för ditt eget skapande också här framöver!

Vi börjar med några kort i kärlekens tecken, eller varför inte bara för att göra någon glad? Må gott & scrappa lugnt!//Mia

         

     

   

Dessa två kort har samma stämplar som utgångspunkt, både på utsidan och inuti. Nestabilities från spellbinders har fått stå för formen, sedan är det ena embossat i guld, och det andra i glitter marinblått! Så lika men ändå så väldigt olika det kan bli!

          

Detta nya papper med svalor från Papirdesign är helt underbart! Du hittar det i butiken förstås!:)

Presentation


Papperssvalan Gotland

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar & Bloggar

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se